Salma Hayek o histeričnom susretu sa zmijom: Ostavili su nas same s njom!

Tekst: A.M.
Foto: JLP

SNIMKA na kojoj Salma Hayek histerično vrišti kada ugleda zmiju nedavno je obišla svijet. O tom incidentu glumica je odlučila progovoriti u intervjuu za Extra TV gdje je promovirala film "Grown Ups". Njezina reakcija, kako tvrdi Meksikanka, nije nimalo čudna s obzirom na to da ima fobiju od zmija i ne može ih podnijeti, pa čak ni kada ih ugleda na ekranu.

"Išla je ravno prema nama i siktala"

"Imam veliku fobiju od zmija, a najgore od svega je bilo što su svi pobjegli sa seta i ostavili nas same s tom zmijom. Išla je ravno prema nama i siktala. Znala sam da smo u nevolji i tih nekoliko sekundi dok je nisu maknuli mi se činilo kao cijela godina", priznaje Salma koja dodaje da je bila ljuta jer su svi muškarci, koji su bili prisutni na setu, odjednom nestali.

"Kamermani, tjelohranitelji i svi ostali muškarci su se maknuli. Spasila nas je frizerka moje filmske partnerice. Ona je pravi heroj", kaže atraktivna glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, na setu za film "Grown Ups" Salma je snimala intervju sve dok je nije omela zmija koja je slučajno zalutala na terasu gdje se snimanje odvijalo. Prestravljena Salma šokirala se kada je ugledala životinju te se popela na stolac.

Ipak, ni to je nije smirilo već je panično počela vrištati i penjati se po svojoj filmskoj partnerici unatoč tome što je na sebi imala vrtoglavo visoke potpetice. "Napravite nešto! Neeee!", vikala je glumica te se počela hvatati za partnericu koja ju je pokušala uvjeriti da će sve biti u redu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara