Salma Hayek planira jednu od najskupljih svadbi u Hollywoodu

NOVO skupocjeno holivudsko vjenčanje je na pomolu, barem ako latino glumici sve prođe kako je i planirala. Salma bi se sljedeće proljeće trebala udati za multimilijunaša Francois-Henryja Pinaulta, a velebna ceremonija buduće supružnike koštat će tri i pol milijuna dolara. Međutim, kada je Salma u pitanju, Francois je spreman izdvojiti i puno više - sve samo da zadovolji svoju prekrasnu buduću suprugu.

Par je vjenčanje najavio još prošle godine, kada je Salma zatrudnjela, a nakon rođenja djevojčice par se bacio na planiranje detalja vjenčanja, koje bi, barem ako je suditi prema najavama, trebalo trajati punih pet dana i održati se u mondenom francuskom ljetovalištu, St. Tropezu. Salma i glavni šef francuske mode (Pinault predsjedava Guccijem, Yves Saint Laurentom i Balenciagom) godinama su u vezi koju oduvijek pokušavaju održati nepretencioznom i što je manje konvencionalnom, i to navodno na Salminu inicijativu. Ipak, budući da je Francois uvršten među pet najbogatijih ljudi na svijetu, barem ako je vjerovati Forbesu, Salmi je definitivno upala sjekira u med.

Francois Salmi dao ključ od sefa u ruke i poručio: "Draga, raspištolji se!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Francois već godinu dana pokušava nagovoriti Salmu da se uda za njega. Sad kad je konačno pristala, Francois je spreman ispuniti joj svaku želju. Govora o štednji nema", izvor blizak paru ispričao je National Enquireru. "Francois je Salmi praktički dao ključ svojeg sefa i rekao joj - draga moja, slobodno se raspištolji!".

I izgleda da se Salma planira raspištoljiti - navodno samo vjenčanica košta preko dvjesto pedeset tisuća dolara, a Salma neće štedjeti niti na cvijeću, na aranžiranje kojeg odlazi vrtoglavih pola milijuna dolara. Svi gosti imat će na raspolaganju privatne avione kako bi mogli doletjeti u Francusku na petodnevnu svečanost, a mladenci će zakupiti i prestižni hotel Four Seasons zajedno sa pripadajućim posjedima, te privatnu vilu s kapelicom u kojoj će se vjenčanje iz snova održati.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara