Samantha Fox razočarala Srbe (i obrnuto)

Jedan od glavnih aduta ovogodišnjih Dana estrade u Čačku bilo je gostovanje ocvale britanske starlete Samanthe Fox, no njen se nastup pretvorio u "crnu rupu" tog festivala. Katastrofalno ozvučenje mučilo je sve izvođače koji su prodefilirali pozornicom u Čačku, no za vrijeme Samanthinog nastupa gotovo da nije funkcioniralo.

Osim toga, publika, koju su sačinjavali uglavnom tinejdžeri, nije znala njezin repertoar pa se broj posjetitelja u dvorani gotovo prepolovio dok Samantha nije završila sa svojim setom. Neslužbeno doznajemo kako su posjetitelji Dana estrade, očito neupućeni u trenutni razvoj karijere britanske starlete, očekivali golotinju ili barem izazovan ples, a dobili su postariju ljepoticu odlučnu u namjeri da Srbe nauči svoj repertoar.

Nastupom i tretmanom, kako doznajemo, nije bila zadovoljna ni Samantha, svjesna da je došla na festival čija su organizacija i produkcijski uvjeti na vrlo niskim granama. Večera na kojoj se trebala družiti sa "srpskim uglednicima" ostala je bez glavne zvijezde, jer je Samantha navodno odbila sjesti za stol s osobama "kojima su njene sise važnije od glazbe". Suprotno planiranom, odmah nakon nastupa je krenula natrag u Britaniju, razočarana svojom "srpskom avanturom".

Tko je kriv za debakl u Čačku? Publika zbog prevelikih očekivanja, organizatori zbog bombastične najave nastupa pjevačice koju je pregazilo vrijeme ili sama Samantha Fox jer se nije dovoljno potrudila da animira publiku i tamošnje medije? Više nije ni važno, jer je izvjesno da Srbija neće tako skoro ugledati britansku ocvalu ljepticu. Obzirom da im uskoro dolaze Red Hot Chilli Peppers, Paco De Lucia i brojne druge svjetske zvijezde, nekako će preživjeti.

D.K.
Foto: Blic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara