Samo dvije cure dobile prsten u Ženim sina, druge razočarane: "Nije vrijedilo"

Samo dvije cure dobile prsten u Ženim sina, druge razočarane: "Nije vrijedilo"
Foto: Nova TV

SHOW "Ženim sina" sinoć je stigao do svoje finalne emisije. Ivan Vukelić, Josip Kotlar, Bruno Filipović i Matej Mlađenović donijeli su odluku o tome s kojom djevojkom žele nešto više, a s kojom nisu kliknuli.

Ivan je birao između Petre i Mirne te je odabrao Petru.

"Možda ja i nisam idealan muškarac, muž kakvog si želiš, ali bez obzira na to, ako ne simbol vječne ljubavi, simbol prijateljstva, onda bih te molio da preuzmeš ovaj prsten u znak zahvale", rekao je Ivan Petri na što ona nije najbolje reagirala.

"Zahvale? Učini samo da je iskreno", rekla mu je.

Nakon što ga je publika ohrabrila konačno je rekao: "Primi ovaj prsten kao potencijal nečega što može biti."

Dodao je da ga je kod Petre osvojila njena spremnost na izazove i avanture, o kojima je ovisnik, a podržala ga je i majka.

Matej je birao između Karle i Ivane Isabelle, a izabrao je Karlu. Djevojke njegovom odlukom nisu bile iznenađene.

Očekivano, kod Josipa je bilo najdramatičnije. Prsten koji mu je majka dala za buduću izabranicu posljednjeg dana je vratio.

"Nisam vidjela niti jednu curu od njih da ima kapacitet da stavi ovaj prsten", komentirala je mama Suzana.

Između Patricije i Natali odabrao je Natali.

"Imam osjećaje prema tebi od samog početka. Ja ću te čekati dolje. Ako misliš da će funkcionirati, dođi, ako misliš da neće, ne moraš", rekao je i otišao u kapelicu.

Natali mu se nakon nekog vremena priključila, a dogovorili su se da će vidjeti kako će se stvari razvijati nakon emisije. Patricija pak nije krila razočaranje.

Iako je Bruno izabrao Martinu, što je ona željela, nije se mogao natjerati da joj stavi prsten na ruku.

"Mislim da imamo potencijala, to će se najbolje pokazati kada ovo završi. Ako Martina stvarno gaji neke emocije prema meni, mislim da stvarno neće biti nikakvog problema da joj jednog dana stavim ovaj prsten na ruku. Kratko i jasno, ostaje kod mene", rekao je.

"Na neki način sam pobijedila, ali taj prsten nije na mojoj ruci. Malo me to pogodilo. Kroz što sam ja sve prošla, plakala, živcirala se zbog njih, trpjela i onda na kraju dobijem samo nekoliko riječi. Malo sam povrijeđena. Nadam se da će biti nešto nakon showa, ali ne znam", bila je razočarana Martina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara