Samo žene na novom albumu Celine Dion

Novi album nosi naziv "Delles/French Album", a njegova je posebnost činjenica da su sve pjesme potpisale žene, ugledne autorice iz Francuske i Kanade. Prvi singl je pjesma "Sil Nen Restait Quune", a radio postaje počinju je emitirati početkom veljače. Za najveće obožavatelje, Celine je pripremila posebno digi-pack izdanje, koje će sadržavati knjižicu o njenoj karijeri, DVD s nastupa u Las Vegasu, razglednice u posebno dizajniranim kuvertama s likom Celine Dion te novi parfem, kojeg je pjevačica nedavno predstavila javnosti.

Kanadska pjevačica za kraj godine priprema i album na engleskom jeziku, a pošto već duže vrijeme izjavljuje kako joj nedostaje Europa, izvjesno je da će nakon završetka showa u Las Vegasu krenuti na Stari kontinet kako bi promovirala recentna izdanja.

Celine je jedan od najuspješnijih ženskih izvođača u povijesti, no u prodaji albuma ipak ju je pretekla još jedna diva, Mariah Carey. Kako Celine ove godine izdaje čak dva albuma, a Mariah jedan, bit će zanimljivo vidjeti hoće li kanadska diva uspjeti oteti tron američkoj.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara