Sandi protiv nove zvijezde: Višnja Pevec degradira pjevačku profesiju!

NEZADOVOLJAN tretmanom medija na Hrvatskom radijskom festivalu, pjevač Sandi Cenov odlučio se okomiti na jednu od najvećih zvijezda ovogodišnje manifestacije, neponovljivu Višnju Pevec. "Gospođi Pevec, kad je riječ o biznisu, svaka čast, ali treba li se biznis toliko miješati u umjetnost. S kim sam god pričao u posljednja tri mjeseca, svima je to smiješno i nevjerojatno. Vjerujem da 98 posto Hrvata misli kao i ljudi iz glazbene struke, samo što nitko nije lud to pričati po medijima", kaže Sandi, koji misli da bi Višnja P. (how much there is to see) pjevanje trebala ostaviti onima koji "znaju kako se to radi".

"Iznenadilo me što je gospođa Pevec podigla toliku medijsku prašinu koja je uglavnom imala šaljivu, da ne kažem, posprdnu notu pa se pitam što je Višnja Pevec trebala HRF-u, a još više što je HRF trebao njoj?", rekao je Sandi tjedniku Arena, očito ljubomoran što se pjesma "Ti si sve što meni treba" u Opatiji (posprdno ili ne, sasvim svejedno), pjevala na svakom uglu, za razliku od njegove uzdanice "I staro i novo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Višnja Pevec medije je u Opatiji zainteresirala (za domaće estradne pojmove) nesvakidašnjom pričom - sve je zanimalo kako se odlučila baciti u "industriju" koja je odavno na klimavim nogama, te kako balansira između uspješne tvrtke i snimanja. Sandi svakako neće biti oduševljen činjenicom da to nije sve što smo čuli od Višnje - priprema prvi album, a Indexu je u Opatiji priznala kako su tri nove pjesme već gotove.

"U cijeloj priči je žalosno što je Zvone Bohem ispao potpuno nevažan, a Višnja Pevec prikazana  je kao pjevačka zvijezda. Smiješno! Smatram da bi glazba na HRF-u trebala biti važnija od reklame. Dođe netko s novcem i lagano uđe u finale. Što to znači", pita se Cenov, koji smatra da Višnja Pevec u finale nije ušla samo zahvaljujući glasovima slušatelja radijskih postaja. Ljubomora ili istinska briga za dobrobit hrvatske glazbe...?

D.K.
Foto: L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara