Sandra Bullock još nije odabrala haljinu za dodjelu Oscara

Tekst: A.A.
Foto: AFP

GLUMICA s nominacijom za Oscara u filmu "Priča o prvaku" još uvijek nije odabrala haljinu u kojoj će prošetati crvenim tepihom na najvažnijem filmskom događaju u godini. No, kaže kako je to ne zabrinjava previše, jer ima još nekoliko dana za odluku.

U kategoriji za najbolju glumicu s njom su još Helen Mirren, Carey Mulligan, Gabourey Sidibe i Meryl Streep, a Sandra nervozu uoči velikog događaja liječi pretrpavanjem čokoladom. "Količina čokolade koju sam pojela u posljednja dva tjedna jednostavno je smiješna. I kontraproduktivna, budući da ću se morati ugurati u neku sićušnu haljinu, no ne mogu si pomoći", priznaje Bullock.

U jednom od intervjua uoči Oscara 45-godišnja glumica se osvrnula i na snimanje golišavih scena. Uvjerena je kako je njena karijera dobila novi zamah nakon što se skinula u prošlogodišnjoj komediji "Prisila na brak". "Od onda mi je sve krenulo. Da sam znala koliko uspjeha će mi donijeti skidanje, učinila bih to i ranije", kaže Bullock i dodaje kako bi skidanje mogla ponoviti i jednom u budućnosti - možda se 60 godina. "Tada bih se mogla skinuti do kraja i pokazati tijelo 60-godišnjakinje. Kvragu, zašto ne?". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara