Sandra Bullock krijumčari kobasice iz Njemačke za Božić: Neću otkriti kako prelaze granice

Foto: Screenshot NBC

HOLIVUDSKA glumica Sandra Bullock gostovala je u showu Jayja Lenoa gdje je priznala da je zbog njemačkih delikatesa i kršila zakon. 47-godišnja novopečena majka pričala je s Lenom o svom posvojenom sinu Louisu, o svom djetinjstvu i strogoj majci Njemici te se nadovezala kako kobasice koje voli mora krijumčariti iz Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sandra je Jayju priznala da joj je majka Helga bila jako stroga ali da ona to cijeni sad kad je i sama postala majka. Priznala je i da je samo dvaput smjela ići na ples i da je bježala iz škole s dečkima u autu te ju je majka čak jednom i ulovila. Simpatična glumica otvoreno je govorila i o svome dvogodišnjem posvojenom sinu Louisu te rekla kako je pravi šarmer i voli flertati sa ženama: "Uputi im pogled ispod očiju, pa im se ja ispričavam. To ga ja nisam naučila, to je njegova priroda".

Sandra se šalila tijekom cijelog intervjua, a na pitanje o tome koliko drži do svojih njemačkih korijena ispričala je kako dolazi do njemačkih proizvoda: "Otkako mi je mama umrla, nalazim druge načine da dođem do finih kobasica iz Nürnberga. Imam par ljudi koji mi na različite načine šalju pakete kobasica koje obožavam i uvijek jedem s kiselim kupusom i krumpir salatom". Voditelja je zanimalo kako krijumčare kobasice preko granice jer američki zakon na dozvoljava unošenje svježeg, sušenog niti konzerviranog mesa. Sandra je uz smijeh odbila odati svoju tajnu: "Neću reći kako prelaze granice".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara