Sandra Bullock proslavit će osvojenog Oscara hamburgerom

Tekst: A.A.
Foto: AFP

NAKON što je pobijedila konkurenciju i kući se s dodjele Oscara vratila kao ponosna vlasnica zlatnog kipića, Sanda Bullock sada žudi za hamburgerom. "Samo želim hamburger ili bilo kakvu hranu. Želim sjesti, skinuti cipele i jesti. Jesti a da se ne moram brinuti hoću li stati u haljinu i hoću li uspjeti iznojiti svu tu hranu. A pasalo bi mi i malo sna", rekla je nakon svečanosti novopečena oskarovka.

Sandra novinarima nije željela otkriti što joj je suprug Jesse James prišapnuo tijekom dodjele jer je to njihova privatna stvar, a na pitanje je li Jesse uistinu pustio suzu tijekom njezina govora, glumica se našalila: "On nikada ne plače. Nešto mu je bilo upalo u oko".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je prethodne večeri Sandra osvojila i naopaku inačicu Oscara, Zlatnu malinu za najgoru glumicu, odgovorila je i na pitanje gdje će smjestiti obje nagrade: "Jednu do druge, kako i priliči. Ipak je ovaj posao produkcija zabave, moraš prihvatiti ono dobro što nudi baš kao i ono manje dobro".

O nastavku karijere Sandra kaže: "Samo zato što sam osvojila Oscara, ne želim prestati nasmijavati ljude, jer to stvarno obožavam. Ne znam još što ću raditi sljedeće. Sigurno ću napraviti još grešaka i ljudi će zbog toga prevrtati očima, ali ću možda napraviti i nešto što valja. Samo želim nastaviti raditi u bilo kojem žanru u kojem mi dopuste, dok ne budem zamoljena da prestanem".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara