Sandra Perković napokon progovorila o vezi: On je šef na terenu, a ja u kući

Sandra Perković napokon progovorila o vezi: On je šef na terenu, a ja u kući
Foto: Instagram

SANDRA PERKOVIĆ progovorila je o odnosu s dugogodišnjim partnerom Edisom Elkasevićem.

"Mi smo krenuli u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Kroz dugogodišnju vezu imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira", rekla je Sandra u intervjuu za IN Magazin.

Sandra je Edisa, bivšeg bacača kugle, upoznala 2012. godine. Kada je Sandra 2013. godine prekinula suradnju s trenerom Ivanom Ivančićem, Edis je preuzeo ulogu trenera. Proteklih godina šuškalo se o njihovom prekidu i pomirenju, no nijedno od njih dvoje o toj temi nije željelo reći ni riječi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

U intervjuu je otkrila i da je oduvijek imala autoritativan stav.

"Oduvijek su me zvali šefica, jer sam uvijek bila kolovođa, glavna u tome kakve će se spačke raditi, a u vrtiću sam bila takva da nisam mogla dugo spavati, jer mi je to bilo gubljenje vremena", kaže naša najuspješnija atletičarka.

"Majke mojih prijateljica kad su znale da idu sa mnom van, onda su govorile kako sam ja odgovorna, savjesna, neće biti nikakvih incidenata i sve će biti pod kontrolom, pa je bilo ajde, ide Sandra, bit će sve u redu", tvrdi.

Progovorila je i o teškim trenucima u karijeri.

"Taj pad na dopingu gdje ja nisam bila 100 posto odgovorna, osim toga da sam samo unijela taj preparat. Godinu dana prije sam postala europska prvakinja sa samo 20 godina i tu je krenula ta moja stopostotna karijera. I onda taj pad. Znači, prvo poletite u smislu da si krenuo dobrim smjerom i onda padnete i onda počne osuđivanje. Pa ona je osvojila europsko zlato sa samo 20 godina, što ste mislili da je bila čista...", priznaje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara