Sanja Doležal priznala veze s Draženom Petrovićem i Rajkom Dujmićem

NEKADAŠNJA pjevačica čuvenih "Novih fosila" a sada vrlo uspješna TV voditeljica, Sanja Doležal, u otvorenom je razgovoru za časopis Story priznala da je bila u vezi s najboljim hrvatskim košarkašem svim vremena, Draženom Petrovićem, kao i "alfom i omegom" Novih Fosila, Rajkom Dujmićem.

U neobično iskrenom intervjuu Sanja je otkrila najveće tajne svog života, poput npr. one da se nakon koncerata Novih Fosila "jako puno pilo", pri čemu su nerijetko hotelske sobe u kojima su boravili članovi tada izuzetno popularne grupe bili potpuno demoliranje.

"Činjenica je da se jako puno pilo, međutim, nikada nitko od nas nije pio prije koncerta. Do "opuštanja" bi uvijek dolazilo nakon nastupa." – ispričala je Sanja, pa pojasnila: "Nikad se nisu događale ružne stvari, maltretiranja, tučnjave i slično, ali bilo je scena kada se vatrogasnim aparatom zašpricala cijela soba ili kad su se lupanjem potrgala neka hotelska vrata."

"Moram priznati da je bilo i većih demoliranja hotelskih soba." – rekla je Sanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istom intervjuu voditeljica je priznala kako je godinu dana bila u vezi s Draženom Petrovićem, pa dodala kako se radilo o "velikoj ljubavi".

"Imala sam tada dvadeset i dvije godine, a u tim godinama kad voliš, stvarno voliš." – kazala je Sanja.

Iako novinarima nije željela otkriti "vječnu tajnu" raspada Novih Fosila, Sanja je otkrila nešto podjednako zanimljivo – da je bila u vezi sa Rajkom Dujmićem.

"Bilo smo u vezi, što ću vam skrivati. Nemam se čega sramiti." – rekla je Sanja, pa dodala kako je njihova veza bila aktualna u vrijeme kad je tek došla pjevati u Nove Fosile.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara