Sanja ispala, ušlo dvoje novih stanara

KLADIONICE su bile u pravu. Sanja Močibob je, naime, odlukom gledatelja RTL-a napustila Big Brother kuću, što je najviše pogodilo Matka, koji je tom prilikom "sočno" opsovao.

Podsjetimo, prošlog je petka nominirano čak šest stanara - Hamdija, Kristian, Ivan, Sanja, Daca, Matea. Najmanje simpatija gledatelja pokupila je Sanja, pa je morala napustiti kuću nakon 75 dana. Dobila je čak 28 posto glasova.

Matko je odluku o Sanjinom ispadanju komentirao riječima: "U pičku materinu."

"Dobro sam. Nisam očekivala da ću izaći, ali mislim da je 75 dana ipak veliki uspjeh." - kazala je Sanja po izlasku iz BB kuće, pa dodala: "Imala sam cijeli tjedan osjećaj da ću izaći, ali mislim da mi je ovih 75 dana bila dobra škola jer sam naučila dosta toga o sebi."

Ukućanima koji su ostali u BB kući poručila je da će joj nedostajati, a utučenom Matku je rekla samo: "Nemoj bit takav."

Hamdija je Sanji poručio da se sjeti kako uvijek ima ukućane BB kuće uz sebe.

Napomenimo da je većina bivših stanara prognozirala da bi upravo Sanja mogla napustiti BB kuću. Vjerojatno se njezine avanture s Hamdijom i Matkom u alkoholiziranom stanju nisu svidjele gledateljima Big Brothera, a Sanja je i sama u više navrata izrazila želju za napuštanjem BB kuće.

Nominirani Kristian, Daca, Matea

Big Brother je odlučio kazniti Kristiana jer je najviše "zaslužan" za činjenicu da ukućani nisu izvršili tjedni zadatak. Kristian je tako automatski nominiran, te nije smio nikog nominirati.

Matea je nominirala Hamdiju i Željku jer s njima nije dosta komunicirala prošlog tjedna. Ivan je nominirao Željku i Dacu jer ih prije još nije nominirao.

Daca je nominirala Hamdiju i Ivana, kazavši kako ne želi nominirati cure. Hamdija je nominirao Dacu i Mateu.

Matko je nominirao Dacu i Mateu zato što su nove u kući. Željka je nominirala Mateu i Ivana jer je prošlog tjedna najmanje vremena provela s njima.

Tako će sljedećeg petka BB kuću napustiti Kristian, Matea ili Daca.

U BB kuću ušlo dvoje novih stanara

Big Brother priredio je ukućanima veliko iznenađenje.

Tako su u BB kuću ušli 25-godišnja Tatjana Čehić, plavuša iz Rovinja, te 29-godišnji Maroje Sabljić iz novozagrebačkog naselja Sloboštine.

.

Tatjana je rekla kako voli nove izazove, te kako misli da će se dobro uklopiti u BB društvo.

Maroje, dosad najstariji natjecatelj druge sezone hrvatskog Big Brothera, tvrdi da posjeduje avanturistički duh koji će mu dobro doći u BB kući.

(Screenshotovi: RTL)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara