Sara Leal: Kutcher je bio dobar u krevetu, nije bilo perverzno, nismo se štitili

Sara Leal: Kutcher je bio dobar u krevetu, nije bilo perverzno, nismo se štitili

Screenshot: Youtube

SARA LEAL iskoristila je svojih pet minuta slave zbog navodnog seksa s Ashtonom Kutcherom te je odlučila svoju priču ispričati US Weekleyju. 22-godišnja tajnica iz San Diega prekinula je šutnju i otkrila kako se sve dogodilo.

"Samo je prišao i poljubio me", rekla je o njegovom prvom potezu nakon što su se satima s još jednom prijateljicom zabavljali na balkonskom jacuzziju. "Nisam mislila da je neobično što sjedim gola s Ashtonom u jacuzziju", nadodala je Leal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekla je i da joj je Kutcher rekao kako više nije s Demi, a ona mu je povjerovala. "On je skinuo ručnik, a ja svoj ogrtač. Nakon toga smo spavali zajedno. Bio je dobar, nije bilo čudno ni perverzno", rekla je Sara. No, na neke stvari ipak nisu pazili.

Prema riječima 22-godišnje djevojke, Kutcher i ona nisu koristili nikakvu zaštitu. Nakon seksa, navodno su razgovarali o vjeri, politici i ljubavi. "Smijao se na sve što sam ja rekla", komentirala je Sara. Potom su spavali još jednom, a nakon svega glumac je bio jako nježan te joj je rekao kako uživa u tim rijetkim situacijama kada je sve oko njega normalno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara