Sarah Ćosić: Nisam sponzoruša, ali obožavam sportaše!

Tekst: V.R.
Foto: Nenad Dugi/Cropix

SPLIĆANKA Sarah Ćosić, jedina Hrvatica koja je svoju krunu ljepote dobila u trajno vlasništvo, Slobodnoj Dalmaciji je otkrila planove za budućnost i što joj točno titula Miss Universe Hrvatske i visoki plasman na svjetskom izboru znači. "Trenutačno sam u pregovorima o odlasku u New York jer sam uvjerena da mi je vani lakše izgraditi karijeru. Kod nas ima mnogo zavidnih manekenki, malo smo tržište, a 'upala' mi je odlična kombinacija da povedem mlađu sestru Teutu, inače maturanticu, koja planira upisati glumu", kaže Ćosićka, koja, čini se, ipak neće put Italije kako se dosad nagađalo.

"Poslu pristupam ozbiljno i ne želim sramotiti roditelje"

"Moja titula ipak nešto znači i ne želim se dovoditi u nezgodne situacije", kaže Ćosićka koja od skandala zazire. "Zašto bih čeznula za naslovnicama s pričama da sam imala aferu s nekim profesorom na fakultetu? Poslu pristupam ozbiljno, a i ne želim sramotiti roditelje", kaže.

O ljubavnom životu Miss Ćosić nije htjela govoriti, jer kako kaže, svoju privatnost voli čuvati za sebe. Ipak, ponešto je otkrila: "Volim sportaše! Dakako da mi momak mora biti inteligentan i ambiciozan", priča i s gnušanjem odbija ideju da je muškarac izdržava. "Nisam sponzoruša", zaključuje Miss Ćosić.

Jedina Hrvatica s krunom ljepote u trajnom vlasništvu

Sarah Ćosić svoju je krunu dobila u trajno vlasništvo i to izvanredno, s obzirom na to da je jedna od rijetkih ljepotica s naših prostora koja se na svjetskom izboru za istu krunu plasirala među prvih petnaest kandidatkinja. Marija Kraljević, supruga vlasnika licence za Hrvatsku objasnila nam je da su ovom gestom dodatno htjeli nagraditi Sarah za njezin uspjeh. "Htjeli smo nagraditi Sarah i napraviti lijepu gestu, s obzirom na to da se na Bahamima plasirala među prvih petnaest natjecateljica, što dosad ni jednoj Hrvatici na ovom izboru nije pošlo za rukom", ispričala je Kraljević u kratkom razgovoru za Index.

Poslovne ponude pljušte na sve strane

Kruna u trajnom vlasništvu nije ostavila hladnokrvnom ni ljepoticu na koju je, priča se, oko bacio i nestašni talijanski premijer, Silvio Berlusconi. "Jako sam sretna što mi moja kruna ostaje, moći ću je s ponosom pokazivati unucima", kaže Sarah, koja se na izboru za Miss Universe svijeta izvrsno provela. Iako je titulu najljepše ponijela prekrasna Stefania Fernandez, Miss Venezuele, zadovoljna je svojim plasmanom, koji je, neočekivano, ispao vrlo visoko pozicioniran.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara