Sarah Jessica Parker: Djeca znaju biti smetnja u vezi

Foto: JLP

MAJKA troje djece, američka glumica Sarah Jessica Parker izjavila je za jedan američki časopis da djeca znaju biti smetnja u vezi i da je jako važno da par nađe vremena za sebe. Sarah ima troje djece, devetogodišnjeg Jamesa i dvogodišnje blizankinje Marion i Tabithu. U dugogodišnjem je braku s glumcem Matthewom Broderickom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Djeca ponekad zaista znaju biti smetnja u vezi. Nekad na dobar, a nekad na loš način. Važno je da ste stalno svjesni svih područja odnosa sa suprugom. To je nešto što se lako izgubi iz vida. Ali može se popraviti", izjavila je zvijezda "Seksa i grada". S Matthewom je u braku 20 godina: "On dosta radi po kući. Ide u kupovinu namirnica i često kuha. U puno je stvari bolji od mene pa se izbalansiramo s obavezama. Ne osjećam kao da me uzima zdravo za gotovo i iskorištava. Brinemo se jedno za drugo".

Prije nekoliko godina u Hollywoodu se šuškalo da je njihov brak u krizi: "Zajedno smo 20 godina i imamo dobre i loše dane. To je brak. To je veza. Tako je i s prijateljstvom - sve veze tako funkcioniraju, bračne ili izvanbračne. Ako si u nešto ušao na duge staze, proći ćeš mnoštvo različitih faza s nekom osobom".

Sarah je trenutno veoma angažirana oko promocije komedije "Sretna Nova godina" (New Year's Eve) u kojoj glumi s brojnim holivudskim zvijezdama poput Roberta DeNira, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Halle Berry, Ashtona Kuchera i Jona Bon Jovija. Komedija bi uskoro trebala igrati i u našim  kinima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara