Sarajevska pjevačica neće komentirati napise o vezi sa Sarkozyjem

SARAJEVSKA pjevačica Tinka Milinović, koju se spominjalo u kontekstu razvoda francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja od prve dame Francuske Cecilie Ciganer-Abeniz, preko svog je odvjetnika poručila kako neće komentirati navode o vezi s francuskom predsjednikom.

Odvjetnik Jasmir Muratović, opunomoćenik Tinke Milinović, poslao je priopćenje u kojem navodi kako je vijest koju objavio internetski portal bljesak.info, a prenijeli ga hrvatski mediji, o navodnoj vezi pjevačice i francuskog predsjednika "proizvela situaciju u kojoj su uža i šira obitelj klijentice, kao i bliski prijatelji, bili izloženi velikom broju telefonskih poziva i uznemiravanju u domu i na poslu, pitanjima i molbama raznog sadržaja".

Muratović nadalje navodi kako Milinović neće dati nikakvu izjavu, jer "ovakav atak na privatnost ne zavrjeđuje ni demantirajući ni potvrdan odgovor koji bi zatim proizveo dodatna pitanja i/ili neugodnosti kako za nju, tako i za njenu obitelj i prijatelje".

Muratović izražava nadu kako su spomenuti napisi za cilj imali "povećanje tiraža odnosno gledanosti, a ne nešto drugo, imajući u vidu značaj funkcije koju obavlja gosp. Sarkozy, kao i nesumnjiv ugled Tinke Milinović."

R.I.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara