Šarolik popis: Među natjecateljima u Big Brotheru Playboyeva zečica i Mišo Kovač?

Šarolik popis: Među natjecateljima u Big Brotheru Playboyeva zečica i Mišo Kovač?

Foto: Press/YouTube

DO POČETKA Big Brothera ostalo je samo sedam dana, a s obzirom na to da se svi detalji nove sezone, u kojoj će sudjelovati i neke poznate osobe, drže u tajnosti, svaki detalj koji procuri izaziva ogroman interes javnosti.

Nakon što se otkrilo kako izgleda gradilište Big Brother kuće u zagrebačkoj Dubravi te da će nova sezona biti posebna i po tome što će biti prva koju vodi Marijana Batinić, počelo se šuškati i o tome da će njena suvoditeljica biti kontroverzna bivša žena Luke Rajića, Borna. Iako nam je ona rekla da ugovor nije potpisan te da sumnja da će doći do suradnje, čini se da dogovori s njom još uvijek traju. Moguće je da Bornu na kraju gledamo i unutar kuće.

U kuloarima se šuška da su poziv za sudjelovanje u Big Brotheru dobili glumac Filip Juričić, bivša natjecateljica ovog showa Rina Dehni pa čak i legenda estrade Mišo Kovač.

Za one koji su zaboravili, Riječanka Rina sudjelovala je u sezoni snimanoj na Tajlandu, a nakon seksa unutar kuće s manekenom Ivanom Mitrovićem Mrkvicom, atraktivna plavuša odradila je i snimanje za naslovnicu Playboya. Otada je nestala iz javnosti, a ako se pojavi u Big Brotheru vratit će se na scenu u velikom stilu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara