Scarlett Johansson razodjenula se za Vanity Fair

USRED sezone filmskih nagrada u SAD-u, obožavatelji mlade američke glumice Scarlett Johansson također su došli na svoje.

Oni će se od srijede moći diviti svojoj omiljenoj glumici, u društvu Britanke Keire Knightley ("Ponos i predrasude"), koje su pozirale gole za naslovnicu godišnjeg broja američkog časopisa Vanity Fair posvećena Hollywoodu.

Slavna fotografkinja Annie Leibovitz snimila je fotografije na kojima se može vidjeti Scarlett Johansson i Keiru Knightley razodjenute, prva u smjelijoj varijanti, u društvu muške modne zvijezde Toma Forda, odjevena u crno.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladu, 21-godišnju Scarlett Johansson, trenutno gledamo u filmu Woodyja Allena "Završni udarac", nominiranom za ovogodišnjeg Oscara za najbolji originalni scenarij.

Glumica je već nastupila u brojnim hvaljenim filmovima poput "Šaptača konjima", "Izgubljenima u prijevodu" (nagrada za najbolju glumicu u Veneciji 2003.), "Djevojci s bisernom naušnicom" i "Otoku".

Nije to prvi put da se glumice razodjevaju za holivudski broj Vanity Faira. Angelina Jolie pozirala je u kadi. Časopis je od srijede dostupan na uobičajenim prodajnim mjestima.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara