Schildenfelda na vjenčanje dovezao Ante Rukavina u peglici

DINAMOV stoper Gordon Schildenfeld jučer se u šibenskoj Gradskoj vijećnici oženio sa dugogodišnjom djevojkom Ivanom Škugor, a na vjenčanje je mladog Dinamovca dovezao njegov nekadašnji suigrač sa Šubićevca, Hajdukovac Ante Rukavina i to u maminoj "peglici", javlja Glas Dalmacije.

Nakon vjenčanja mladenci su u društvu najbližih prijatelja i užeg kruga rodbine svečanu večeru organizirali u vodičkom hotelu Olympia. Crkveni obred Gordon i Ivana "odradit će" nakon rođenja djeteta.

Na večeri se iz Gordonovog sadašnjeg kluba pojavio tek glasnogovornik Dinama Neven Cvijanović, a među gostima bili su i Interovci Patrice Kwedi, vratar Vranjić, te prijatelji iz Šibenika i sa Šubićevca.

Ivana je u kolumni koju je pisala na službenim stranicama Dinama napisala kako je njihova veza od samog početka bila idilična, te da je još uvijek takva. Napisala je i kako niti sekunde nije dvojila što će učiniti kad je Šifo potpisao za Dinamo. "Samo dan nakon potpisa ja sam u rukama držala ispisnicu s fakulteta i najdebljim selotejpom zapakirala sve kutije sa stvarima. Studentski stan je bio ispražnjen, a srce prepuno! Kao što ni on nije dvojio za Dinamo, nisam ni ja dvojila za njega" - napisala je bivša studentica Hrvatskog jezika i književnosti.

"Zanimljivo je kako su ljudi u nekim trenucima zaokupljeni svojom karijerom, poslom, fakultetom i inim stvarima, a imaju jako malo vremena za razmišljanje. Možda se zato odluke donose preko noći ili se uopće ne donose. No, zapravo, niti je on odlučio preko noći, niti sam ja. On je znao da želi Dinamo, a ja sam znala da želim njega." - zaključila je Ivana u kolumni.

A.H.
Foto: Glas Dalmacije/NK Dinamo

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara