Schwarzenegger iznio svoje imovinsko stanje

Schwarzenegger iznio svoje imovinsko stanje
AUSTRIJSKI bilder iz našeg shopping centra Graza zakleo se na Bibliji koju je držala njegova supruga Maria Shriver da će časno štititi interese građana Kalifornije, a na svoje vlastite.

Za razliku od naše prakse prilikom ulaska u političke vode detaljno je iznio svoje imovinsko stanje kako mu ne bi mogli predbaciti da se na visokoj funkciji obogatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U posljednje vrijeme zarađivao je godišnje po 30 milijuna dolara i uredno plaćao 10 milijuna dolara poreza. Objavio je i popis svojih dionica u brojnim tvrtkama koje mu donose lijepu zaradu.

Naveo je i sve poklone koje je znao dobivati kao što su besplatna odijela od Armanija i Tommy Hilfigera, kao i lubanju koja govori iz filma "Terminator" vrijednu 1.000 dolara koju mu je poklonila filmska kompanija za koju snima.

Nije izostavio čak i poklon od milijardera Marvina Davisa koji mu je dao popularnih "kokica" ( pop corna ) za 45 dolara. Teško je i zamisliti što bi rekli naši političari kada bi im netko u ovoj izbornoj strci donirao kokice te vrijednosti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara