Sean Penn poljubio muškarca i odmah to javio Madonni

Sean Penn poljubio muškarca i odmah to javio Madonni

SEAN PENN trenutačno snima film "Milk" u kojem glumi Harveyja Milka, prvog političara koji se javno deklarirao kao homoseksualac. Seanov partner u filmu, glumac James Franco koji tumači ulogu Harveyjevog dugogodišnjeg prijatelja i ljubavnika Scotta Smitha, medijima je ispričao sve detalje o tome kako se bilo ljubiti s Pennom i kome je Sean prvo dojavio o svom prvom gay poljupcu. To nije bila ni Seanova uskoro bivša supruga Robin Wright-Penn ni navodna djevojka Petra Nemcova, već bivša supruga - Madonna.

"Mislim da sam se zaljubio u Seana Penna"

"Nakon što smo prvim poljupcem probili led, Sean je bio toliko uzbuđen da je otrčao do svog mobitela i svojoj bivšoj ženi, Madonni, poslao SMS poruku u kojoj je stajalo: 'Upravo sam imao svoj prvi gay poljubac s muškarcem. Sjetio sam se tebe. Ne znam zašto', na što mu je ona odgovorila 'Čestitam'", ispričao je Franco, koji je ispričao i druge detalje svog novog, vrućeg odnosa sa Seanom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Tijekom probi za film, producenti su nam predložili da Sean i ja jednu ili dvije noći provedemo zajedno u apartmanu kako bi se što više zbližili, no ta ideja nije zaživjela zbog problema u slaganju rasporeda snimanja. Bilo kako bilo, ovoj sam vezi pristupio onako kako pristupam svakoj ljubavnoj vezi. Kad radim s glumcem ili glumicom s kojima moram imati ljubavni odnos, u toj osobi potražim sve što mi se sviđa i fokusiram se na to. Nije mi nimalo bilo teško kod Seana naći stvari koje mi se sviđaju jer mi je on jedna od najdražih osoba na svijetu i volim ga svim srcem", ispričao je Franco koji je 18 godina mlađi od Penna.

Mladi se James toliko uživio u ulogu Seanovog ljubavnika da je u medije izvalio da se zaljubio u njega. "U principu, Seana duboko volim otkada sam ga vidio u filmu 'Fast Times', a najviše mi se svidio njegov nastup u filmu 'The Beaver Trilogy'. Prema njemu gajim snažne emocije", priznao je Franco.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara