Sedam godina nakon njene smrti bivši muž Amy Winehouse promijenio priču

Sedam godina nakon njene smrti bivši muž Amy Winehouse promijenio priču
Foto: Wenn

KAD JE pjevačica Amy Winehouse preminula od trovanja alkoholom u 27. godini, mnogi su upirali prstom u njenog bivšeg supruga Blakea Fieldera-Civila koji je i sam priznao da joj je prvi dao heroin, no sedam godina kasnije, u jednom od rijetkih pojavljivanja u javnosti, odlučno negira svoju krivnju. 

U emisiji Good Morning Britain Blake je progovorio o njihovom odnosu, ali i zajedničkoj ovisnosti o drogama. 

"Amy i ja smo bili zajedno šest ili sedam godina s prekidima. Naša veza je bila turbulentna, ako to želite tako nazvati. Imali smo jedan veći prekid koji su popratili mediji, ali smo se pomirili. Godinama me prozivaju zbog drogiranja, ali istina je da smo se nas dvoje drogirali nekih šest mjeseci tijekom našeg braka i to je to. Prije toga Amy nije uzimala droge, samo je pušila marihuanu, a ja sam uzeo heroin samo četiri ili pet puta", rekao je Blake. 

Na pitanje voditelja osjeća li ikakvu odgovornost zbog njene smrti, odgovorio je: 

"Uvijek ću se osjećati krivim, no nisam više spreman biti jedina osoba koju krive. Amy nije radila ništa što Amy nije htjela raditi. Uvijek ću nositi teret krivnje i danas mislim da sam se trebao drugačije ponašati."

Prije pet godina pričao je drugačije i priznao da je Amy zbog njega probala heroin. 

"Pušio sam ga u hotelskoj sobi i ona je pitala može li dobiti malo. Pobunio sam se, ali ne previše. Što god da sam rekao ili učinio, ona bi ga probala na kraju. Naravno da sad žalim zbog toga, ne samo zbog štete koju sam učinio njoj već zbog štete koju je pretrpjela njena obitelj i moja obitelj, pa i ja sam. Svašta smo prošli zbog te ovisnosti", ispričao je za Independent 2013. godine.

Tada je također otkrio da se od Amy razveo jer je od njega to tražio njen otac Mitch. 

"Tada sam bio u zatvoru. Rekao mi je da ću se, ako je stvarno volim, razvesti od nje i pustiti je da živi pa sam to i učinio. Amy i ja smo pričali o tome i odlučili kako ćemo se razvesti da bi nas pustili na miru, no da ćemo se u budućnosti vjerojatno ponovno vjenčati", rekao je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara