Sejo Sexon napustio studio srpske televizije nakon svađe s vlasnikom radija

Sejo Sexon napustio studio srpske televizije nakon svađe s vlasnikom radija
Screenshot: YouTube

SEJO SEXON napustio je studio RTRS-a nakon što je ušao u verbalni sukob s vlasnikom Hard Rock radija.

Voditeljica je pitala vlasnika Hard Rock radija kako funkcioniraju playliste, a bosanskohercegovački glazbenik nije se slagao s njim. "Mislim da je ta priča o namještanju, onako po meni, pomalo znanstvena fantastika, zato što sve i jedna ozbiljna stanica ima ozbiljan program, uglavnom je to jazzer ili nešto slično. Znači vi sad možete, gospodin sad može sa mnom u studio Hard Rock radija i da pogleda sve što je Hard Rock pustio u zadnjih 15 godina, a ne u zadnjih 7 dana", poručio je vlasnik radija.

Dodao je da "manje-više svi koriste slične programe", no tad ga je Sexon prekinuo, iako je obećao da to neće napraviti. "Vi stvarno živite u science fictionu", poručio mu je Sexon, nakon čega rasprava nije stala.

"Ti si pijan ili nadrogiran, nemoj na mene vikati, čovječe, daj malo šuti...", rekao je vlasnik radija Sexonu. Voditeljica je pokušala smiriti strasti, no suosnivač Zabranjenog pušenja ustao je i otišao.

"Imate priliku raspraviti s gospodinom sve... Jer ovo je sramota stvarno što pričate", govorio je Sexon dok je izlazio, dodavši kako u sat vremena "gospodin nije izgovorio nijednu istinitu rečenicu". "To u životu nisam vidio, a 30 godina se motam po vašim mjestima. Sram vas bilo", kazao je odlazeći.

"Hard Rock nikad nije pustio Zabranjeno pušenje", govori vlasnik radija pred kraj dijela snimke iz emisije koji se pojavio na YouTubeu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara