Seks bomba Belen Rodriguez ostavila Fabrizia Coronu zbog Nine Morić

Tekst: A.M.
Foto: Luca Cattoretti

ČINI SE da je hrvatska manekenka Nina Morić napokon došla na svoje. Naime, iako je davnih dana spakirala kofere i otišla u susjednu Italiju, novosti o njezinom ljubavnom životu putuju brzinom svjetlosti. Dok su talijanski mediji obično pisali o nesretnom životu Hrvatice koja je ostala bez supruga te od očajnosti pokušala samoubojstvo, sad su se raspisali o njezinom bivšem suprugu Fabriziju Coroni koji je ostao bez djevojke.

Belen: Nema alkohola, cigareta, izlazaka, tučnjave...

Naime, Belen Rodriguez zadala je nekoliko zlatnih pravila kontroverznom paparazzu, ali čini se da ih on nije mogao sve ispuniti pa ga je odlučila ostaviti. Osim što se trebao odreći kasnonoćnih izlazaka, alkohola, cigareta, tučnjava po klubovima, vožnje bez dozvole te intervjua o privatnom životu, Belen je naredila Coroni da odstrani Ninino ime sa svojeg ramena koje je tetovirao prije desetak godina.

"Belen je divna, potpuno drukčija nego kakvom je prikazuju. Mogao bih se i oženiti njome, zašto ne?"

Podsjetimo, Corona na desnom ramenu u tetoviranom srcu ima ispisano ime "Nina" te ispod toga "oprosti". Drugu riječ dao je istetovirati naknadno nakon što je završio u zatvoru zbog ucjenjivanja poznatih zvijezda. Seks bombi Belen očito je dosadilo gledati ime hrvatske manekenke na njegovom ramenu pa je poduzela neke mjere, ali zasad neuspješno što poprilično čudi s obzirom da  je Fabrizio nedavno na sva zvona priznao da bi se mogao oženiti Argentinkom.

"S Belen još uvijek ne postoji ljubav, ali jako mi se sviđa. Tako je slatka i nesigurna. Ali hodamo! Službeno smo u vezi. Mogao bih se i oženiti njome, zašto ne? Živim trenutke euforije i slobode; ovo je prvi put u osam godina da izlazim sa ženom koja nije Nina. Belen je divna osoba, potpuno drukčija nego kakvom je prikazuju. Ona nije kradljivica oženjenih muškaraca", izjavio je Corona nakon što su po prvi put obavljenje fotografije zaljubljenih golupčića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara