Seks&Fani: U krevetu sam glasna kao pjevačica iz narodnjačkih klubova!

Seks&Fani: U krevetu sam glasna kao pjevačica iz narodnjačkih klubova!

NAKON što nas je Fani Stipković u suradnji sa britanskim tabloidima počastila svojom obnaženom stražnjicom, vrijeme je da malo pročešljamo seksualne navike naše samoprozvane Marilyn Monroe. Fani je kolumnisticama "biblije za vedre i smjele cure", časopisa Cosmopolitan, Marijani Batinić i Petri Nižetić, odgovorila na nekoliko škakljivih pitanja i otkrila djelić svoje intime. Saznali smo da je Fani od seksa najdulje apstinirala dvije godine, da je zbog svojih konzervativnih seksualnih stavova često na meti žaljenja svojih prijateljica i da ljubav najviše voli voditi u položaju u kojem je - najljepša! "Ljubav najviše volim voditi u onoj pozi u kojoj sam najzgodnija! To je neka u kojoj mi se vide mišići, ne ispadne trbuh i ne vidi celulit", priznala je.

Fani je priznala i da nije "baš od japanskih kuglica, lisica i bičeva", ali da su joj drage odorice te da posjeduje jednu, onu medicinske sestre. Priznala je i da je među plahtama glasna: "Glasna sam kao pjevačica u usponu. Ona koja vježba za nastupe u narodnjačkim klubovima". Dodala je i da je njezin krevet osjeto svjetsku krizu i da štedi energiju za produktivnije stvari koje će svijet izvući iz krize. "Recimo, ako se umorim u krevetu, tko će imati snage za prekovremeno? Ili ako pukne krevet, tko će imati novaca za novi? Ili ako zaprljam plahte, tko će platiti detrdžent?", kaže Fani.

"Snimala se nisam, ali planiram"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trudim se štedjeti na robi pa sam, recimo, zaključila da je bolje imati je što je manje na sebi. Štedim i na vešu pa se trudim ne nositi ga, sve je to za dobrobit svijeta, zar ne?", pita se. Fani se pohvalila i kako često dobiva seksi poklone. "Vibrator su mi poklonili za rođendan. Vjerojatno me ljudi žale jer stvarno znam imati duga apstinencijska razdoblja", priznaje.

A snimanje najintimnijih trenutaka? "Nisam se nikad snimala, ali planiram. Zato mi na svakom putovanju snimatelj održi predavanje kako bih naučila što bolje baratati kamerom. Ipak vlada kriza, tko zna na što će nas krizni dani natjerati pa je jako bitno da je taj materijal što kvalitetnije snimljen", zaključuje Fani.

V.V.
Foto: Index, The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara