Seksi Carmen Electra ponovno skinula sve sa sebe i pokazala silikonske sise

IAKO smo je svi već tko zna koliko puta vidjeli golu, Carmen Electra se ponovno skinula gola za časopis. Ovaj put je to učinila za meksičko izdanje magazina Maxim. Silikonska ljepotica se također ogolitila na stranicama Playboya prije tri mjeseca kada je krasila siječanjsko rođendansko izdanje tog časopisa.

"Cure, skidajte se do gola!"

Carmen se prvi puta skinula u Playboyu prije 13 godina. Prije nekoliko dana opet je pokazala macu i obećala da to nije posljednji put. "Karijeru sam počela u Playboyu 1996. godine. Poseban je osjećaj skidati odjeću, ostati gol i pozirati fotografu", ispričala je Carmen na rođendanskom partyju Playboya. Također se nedavno raspričala o svom biznisu kojeg je otvorila tijekom studentskih dana.

Naime, Carmen je vodila klub u kojem su mlade djevojke pozirale potpuno gole. Kako se profesorima s tog fakulteta nikako nije svidjela njezina ideja o klubu, ubrzo je morala zaključati vrata i djevojke poslati kući. Prema neimenovanom izvoru, "Carmen je s curama imala super odnos, jer je to bio jedini način da ih lijepo nagovori da se skinu do kraja".

"Napravila sam veliku i nepromišljenu grešku nagovarajući djevojke da se skinu do kraja"

"Cure, skidajte se do gola!", znala im je reći Carmen koja je u intervjuu za Playboy nadodala kako se mnogim curama svidjela ideja o klubu, međutim, da ga je na njezinu žalost morala zatvoriti. "Tad sam napravila veliku i nepromišljenu grešku nagovarajući djevojke da se skinu do kraja. Na kraju su zatvorili klub jer su ga smatrali neprimjerenim", rekla je super seksi Electra koju osim po golotinji, svijet pamti i po ljubavničkim aferama.

Udala se 1998. mrtva pijana za Dennisa Rodmana, a idila se raspala nakon godinu dana, navodno zbog njezinog petljanja s Tommyjem Leejem, tadašnjim suprugom Pamele Anderson. Godine 2003. udala se za rockera Davea Navarra, a razvod je finaliziran početkom prošle godine. Nedugo nakon razvoda pozornost je plijenila pričom da je u lezbijskoj vezi s glazbenicom Joan Jett, a kasnije je priznala kako su prijateljice koje je "neopisivo zabavljalo čitati o njihovoj navodnoj vezi". Na svoj 36. rođendan zaručila se za gitarista Roba Pattersona. Najavila je treći brak, ali još nikakav papir nije potpisan.

A.M.
Foto: Maxim

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara