Seksi golferica hrvatskog prezimena: "Jedini talent mi je selfie? To su priče"

Seksi golferica hrvatskog prezimena: "Jedini talent mi je selfie? To su priče"
Foto: Instagram

PAIGE SPIRANAC, golferica hrvatskog porijekla koja je prema izboru portala The Athletic Build proglašena najseksi sportašicom svijeta, najavila je početak suradnje s portalom Golf.com.

Suradnju su najavili videom koji je oduševio čitatelje Golfa, kao i obožavatelje lijepe Paige. "Znam što mislite. Povremena golferica, stalna manekenkica. Jedini talent koji ima je fotkanje selfieja. Pročitala sam komentare i čula kritike. Ali to su samo priče. Jer ja nisam ono što mislite da jesam. Bavim se natjecateljskim golfom od 13. godine života. Osvojila sam profesionalni turnir. Pretvorila sam svoje pratitelje na društvenim mrežama u posao. Namjera mi je povećati igru. Cilj mi je još uvijek isti, ali platforma je nova. Što bih ja mogla donijeti portalu Golf.com i magazinu Golf? Samo okrenite stranicu i saznajte više", govori Paige u videu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GOLF Magazine // GOLF.com (@golf_com) on

Pisat će o golfu, ali i o modi te "o svemu ostalom što se događa u svijetu golfa", objasnila je Paige putem Instagrama. "Vaša percepcija internet senzacije će se promijeniti", najavili su iz Golfa, a objava o suradnji odmah je privukla mnogo pozornosti. Dok neki čestitaju Paige, drugi pišu: "Stvarno? Pa ona nikad nije bila ni u top 10!", ili: "Prodaje li golf ili seks?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only talent is taking selfies?😂 Well I wouldn’t blame you if you thought that. I always like to keep my IG feed fun and silly. But there is much more to me and I’m excited to use my voice now as a new contributor to @golf_com! I’ll have features monthly in the magazine and will be creating digital content. I can’t wait! I will be covering everything from golf instruction, fashion, to whatever else is going on in the golf world. The possibility are endless haha. Thanks for all your support and let’s do some cool stuff together. Let me know what you want me to write about and create in the comments below. I want to get you all involved! ❤️

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

"Kad je riječ o svijetu golfa, znam da me ljudi gledaju kao vic. Mislim da to nisam. Da sam muško s istom bazom pratitelja, mislim da me ne bi smatrali vicom. Rekli bi da je to sjajno", rekla je jednom prilikom lijepa golferica koja je zbog svog izgleda doživljavala je razne neugodnosti.

"Zlostavljali su me preko društvenih mreža, zlostavljali su moju obitelj. Prijetili su mi smrću, ucjenjivali me... To se događalo dok sam pokušavala igrati", ispričala je jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Paige je diplomirala na Sveučilištu u San Diegu. Odrasla je u Scottsdaleu u Arizoni, a prije nego što se zainteresirala za golf, trenirala je gimnastiku. Ljubav prema sportu naslijedila je od roditelja. Njen otac Dan Spiranac bio je igrač američkog nogometa, a mama Anette profesionalna balerina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara