Seksi kava i čokoladni grudnjak

Seksi kava i čokoladni grudnjak

RAZGOLIĆENE manekenke u svijetu reklamiraju alkoholna pića, kod nas voćne sokove, a poznata talijanska firma "Lavazza" sada ih koristi za popularni topli napitak.

Mnogi koji se ujutro ne mogu razbuditi bez šalice kave brzo će otvoriti oči uz ljepotice koje svoje draži sakrivaju samo iza šalica, tanjurića i žlica za malo tamno piće kojem se često dodaje šlag ili mlijeko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reklamni stručnjaci su osmislili, dizajneri i stilisti pomogli, a poznati fotograf Jean Baptiste Modino realizirao seriju od devet fotki s golišavim djevojkama koja će se pojaviti u obliku oglasa, jumbo plakata i kalendara firme za iduću godinu.
 
Istovremeno se u susjednoj Austriji kreatorica Reinlinde Trummer dosjetila kako riješiti muke muškarcima koji ne znaju što bi svojoj dragoj poklonili za Božić.

Odlučila se spojiti dva uobičajena poklona: rublje i čokoladu u jedinstveni proizvod. Tako je nastao čokoladni grudnjak koji se prodaje po 100 funti.
 
Tajni recept u koji je uključen čak i whisky omogućuje da se neobični grudnjak ne može rastopiti od toplina tijela žene koja će ga nositi, ali uvijek postoji opasnost da se pohotni darovatelj posluži svojim slatkim darom pa bi njegova izabranica mogla brzo ostati i bez svog božićnog poklona.
 
Kreatorica se pohvalila da brojni mladoženje kupuju čokoladni grudnjak kao poklon svojoj mladenki, a još se nije dogodilo da bi ijedan slatki primjerak "preživio" medeni mjesec.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara