Seksi Megan Fox: Žene su nadmoćne nad muškarcima jer imaju vaginu

Tekst: A.M.
Foto: JLP

MLADA glumica Megan Fox posljednjih je dana na velikoj meti javnosti zbog svog novog filma "Jennifer's Body" u kojem tumači seksi tinejdžericu koja hladnokrvno ubija svoje žrtve - muškarce. Povodom američke premijere horora, Megan je u intervjuu za Cosmopolitan otkrila što misli o odnosu žena i muškaraca. Kao što je već ranije rekla, Megan smatra da žena ima moć u vezi, a sad je otkrila i zašto.

"Žene imaju apsolutnu prevlast nad muškarcima jer imaju vaginu. Ako ste u heteroseksualnoj vezi i žena ste - vi pobjeđujete", izjavila je seksi Megan koja dodaje da može na prstima jedne ruke izbrojati muškarce koji su je vidjeli potpuno golu.

"Pored mene može stajati i Brad Pitt osobno, ali neću ga niti pogledati"

"Muškarce nikada ne nazivam muškarcima već ih zovem 'dečki'. Možda je to kompleks superiornosti, ali volim ih držati u poziciji nižoj od sebe", izjavila je 23-godišnja glumica koja tvrdi da ima prekidač u glavi pomoću kojeg hvata muškarce.

"Kada isključim taj prekidač, pored mene može stajati i Brad Pitt osobno, ali neću ga niti pogledati. Ipak, kad ga ponovno uključim onda samo počnem skupljati zgodne dečke", priznala je atraktivna crnka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara