Seksi policajka Olja ugrožavala promet u centru Beograda

Tekst: I.M.
Foto: Blic, Press

VODITELJICA i jedna od najpoznatijih srpskih starleta, Olja Crnogorac, jučer je u centru Beograda snimala provokativni editorijal za novi broj časopisa Maxim - i ugrožavala promet jer je odjevena u seksi policajku mahala pendrekom i hvalila se kako se "dobro s njim snalazi u ruci".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su je novinari Blica upitali koga ima želju uhititi, Olja je smijući se odgovorila: "Trenutno nikog. Sve sam ih uhitila". Pohvalila se kako u ormaru ima puno seksi kostima te kako je i ovog dobila na dar pa će joj upotpuniti kolekciju: "Iskoristit ću ga za posebne prilike!". A zašto je baš za snimanje odabrala kostim policajke? "Željela sam pokazati muškarcima da žena može biti seksi i u drugim stvarima, a ne samo u donjem rublju", poručila je Olja.

Za Press je otkrila kako je loša vozačica: "Inače, nikakav sam vozač i imam 20-ak kazni za parkiranje. Pošto mi ne pada na pamet platiti ih, od rujna me čeka zatvor. Kada me kolege policajci zaustave pokušam se izvući tako što im kažem da sam dugo bila plavuša, što se odrazilo na moje moždane vijuge. Nekad mi prođe, a nekad ne!".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara