Seksi spot Robbie Williamsa na udaru cenzure

ENGLESKA televizija prikazuje igrane filmove s brojnim scenama seksanja, ali kada se ševa pojavi u glazbenom spotu nastane panika.

Teško je razumjeti cenzuru koja propušta soft pornić Cristine Aguilere ili lezbijske poljupce djevojaka grupe "Tatu", a smeta joj kada popularni Robbie svrši u krevetu s dvije ljepotice.

U spotu za pjesmu "Come Undone" popularni pjevač pojavi se na raskalašenom tulumu gdje ga opsjedaju seksi ljepotice.Prvo sa dvije izvodi "gimnastiku" u jacuzziju, a drugi par vodi u spavaću sobu.

Da cijela priča ne bi ostala samo na seksu autori su se pobrinuli i za nekoliko horor scena pa jednoj djevojci nakon ljubljenja s Robbiem iz usta izlete mušice dok uz krevet gmižu zmije, a druga se za vrijeme seksanja s pjevačem iznenada pretvori u muškarca.

"Tajanstveni prijatelj" koji je među prvima odgledao spot tvrdi da to nije samo samo glazbeni video već "pravo umjetničko djelo".

Moralisti na našoj javnoj televiziji također imaju različita mjerila pa propuštaju spot grupe "Tatu", ali istovremeno zabranjuju video u kojem se grle dvije NAŠE djevojke u borbi za prava onih koji imaju sklonosti prema vlastitom spolu.

U stilu "Ruskinje neka rade što hoće, ali naše cure to ne mogu". Nismo mi još Europa!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara