Seksualna istraživanja dokazala: Srbi su najobdareniji!

IAKO su Francuzi poznati kao najbolji ljubavnici u Europi, čini se da su naši susjedi Srbi ipak malo napredniji kada su dužina i širina penisa u pitanju. Naime, kako tvrdi seksolog Dr. Sava Bojović iz klinike "Plodnost", prema istraživanjima koje je proveo, Srbi su obdareniji nego prosječni Europljani.

"Prosječna dužina penisa u erekciji kod Srba iznosi između 16 i 17 centimetra"

"Upravo završavam knjigu 'Spolni genitalni organ muškarca' u kojoj su rezultati mojeg istraživanja. Prema rezultatima do kojih sam došao, prosječna dužina penisa u opuštenom stanju kod nas je 8,54 centimetra, a u erekciji on naraste i do dva-tri puta. Prosječna dužina penisa u erekciji kod Srba iznosi između 16 i 17 centimetra", rekao je Dr. Bojović za srpski Alo!.

Budući da bi u raznim anketama mnogi muškarci "dodali" centimetar ili dva, istraživanje kojim se mjeri dužina i debljina penisa mjeri se pomoću kondoma. "I stopala su nam različite veličine pa u skladu s tim nosimo i različite brojeve obuće", rekao je Jan Vinzenz Krauseiz iz Instituta za kondome.

"Tijekom desetomjesečnog testiranja smo primijetili da se u Francuskoj troše znatno veći prezervativi nego recimo u Grčkoj", dodaje Nijemac koji je prije dvije godine na tržište plasirao kondom u spreju. Osim prezervativa u spreju, Krauseiz planira 1. prosinca, na Svjetski dan side, predstaviti novu kolekciju kondoma. "My size" kondomi imat će šest različitih veličina koji bi trebali spriječiti od spolnih bolesti i neželjene trudnoće na taj način što će odgovarati svakoj veličini i dužini.

Podsjetimo, prema istraživanjima iz 2008. godine vodili su Francuzi s prosječnim penisom dužine 15,48. Na samom dnu ljestvice su Grci kojima je prosječna dužina spolnog organa tek 12,18.

A.M.
Foto: Ilustracija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara