Seksualni odgoj kakav još niste vidjeli: Pogledajte "edukativni" video za mlade katolike iz 80-ih

Seksualni odgoj kakav još niste vidjeli: Pogledajte "edukativni" video za mlade katolike iz 80-ih

Screenshot: YouTube

SVAKO toliko iz ropotarnice povijesti ispadne neki zaboravljeni biser, no kada se u jednom videu "sudare" osamdesete, seksualni odgoj i vjera, dobitak je trostruk.

Na YouTubeu se tako nedavno pojavio video upravo otprije 30-ak godina, namijenjen mladim katolicima kojima je potrebna poduka iz seksualnog odgoja.

Naravno, počinje molitvom, a nastavlja se dalje objašnjenjem što je to zapravo vođenje ljubavi. Nakon kratkog uvoda o romantičnim aspektima, voditeljica pojašnjava i onu tehničku stranu seksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U vrlo kratkom vremenu, penis postaje uspravan i tvrd, a sperma navire u njega. Kao u mokrim snovima. Istovremeno, žensko se tijelo sprema primiti spermu. Nevjerojatno je kako je to Bog napravio. Jer, dok vode ljubav i sretni su skupa, žena osjeća da joj je vagina postala skliska iznutra, tako da penis može lako skliznuti unutra i van. Bez problema! Dakle, penis sklizne u vaginu, preda joj spermu, sklizne van i to je sve", objašnjava voditeljica

U nastavku pojašnjava i druge dileme koje bi mlade katolike mogle mučiti vezano za seksualni odnos, a kako sve skupa izgleda, pogledajte u videu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara