Seksualno nezadovoljena supruga pozvala upomoć policiju

POLICIJA u njemačkom gradu Aachenu u srijedu usred noći primila je neobičan telefonski poziv, kada je jedna nezadovoljna supruga pozvala dežurne policijske zaposlenike da interveniraju budući da njezin suprug nije želio ispuniti svoje bračne dužnosti.

Nakon što je bračni par nekoliko mjeseci spavao u odvojenim krevetima, bez ikakva seksualnog kontakta, 44-godišnja supruga odlučila je prekinuti takvu praksu, probudivši svojeg 45-godišnjeg supruga usred noći, tražeći da dotični obavi svoju bračnu dužnost, prepričao je u četvrtak za Reuters glasnogovornik policije u Aachenu Paul Kemen.

S obzirom da ju je suprug odbio, izbila je žestoka svađa nakon koje je iznervirana Njemica pozvala policiju ispričavši o čemu se radi i zatraživši njihovu intervenciju.

"S obzirom da se nije radilo ni o kakvom kriminalnom ni zakonski kažnjivom prekršaju, policija nije procijenila potrebnim intervenirati. Sve što su dežurni policajci mogli učiniti je, evidentirati prijavljeni incident, u slučaju da se on kasnije razvije u nešto pri čemu bi mogla biti potrebna policijska intervencija", rekao je Kemen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara