Serena Williams razbjesnila teniski vrh seksi odjećom: "Otišla je predaleko"

Serena Williams razbjesnila teniski vrh seksi odjećom: "Otišla je predaleko"
Foto: Hina/Twitter

SERENI WILLIAMS zabranili su buduće nastupe u provokativnoj odjeći. Povod za to bio je njen pripijeni kostim koji je nosila na ovogodišnjem Roland Garrosu

Tenisačica je rekla da njen kostim simbolizira snažne žene koje su prebrodile teškoće koje nosi trudnoća, nakon što je i sama prošla komplikacije na porođaju. 

"Ovo je za sve majke koje su prošle tešku trudnoću i sve što dolazi nakon nje kako bi ponovno bile na sto posto i vjerovale u sebe. To je poruka moje odjeće", izjavila je Serena nakon pobjede. 

Čini se da teniski vrh nije bio impresioniran njenim riječima jer su najavili da takve stvari više neće tolerirati. 

"S ovogodišnjim kostimom je otišla predaleko. Takve stvari nisu prihvatljive. Morate poštovati igru i mjesto na kojem se igra", izjavio je za Tennis Magazine predsjednik French Opena Bernard Giudicelli. 

Dodao je da nova pravila odijevanja neće biti tako stroga kao na Wimbledonu, ali da se "neke granice moraju poštovati". 

 

Iako su mnogi kostimi tenisača za nastup na Roland Garrosu 2019. već pripremljeni, Giudicelli je najavio da će ovog puta tražiti da ih unaprijed provjere, prenosi Washington Post. 

Serena se o ovom još nije oglasila, no u posljednje vrijeme često progovara o majčinstvu, pa je i spomenuti kostim nastao kao odgovor na sve što je prošla u trudnoći i nakon nje. 

Otkrila je da je zamalo umrla zbog komplikacija tijekom poroda, te da ima problema s krvnim ugrušcima, a pričala je i o svojoj borbi s postporođajnom depresijom

Njen nastup na ovogodišnjem Wimbledonu nije prošao po očekivanjima, no tvrdi da ju to nije pogodilo. 

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on


"Stvarno sam sretna da sam došla ovako daleko. Za sve mame, igrala sam za vas danas", poručila je i dodala: "Prioritet mi je moja beba. Samo biti uz nju, družiti se i provoditi vrijeme s njom, to mi je na prvom mjestu. Imam potrebu reći svim majkama da sam se borila da se vratim, bilo je teško i iskreno osjećam da ako ja mogu, mogu i one. "

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara