Serena Williams u vezi sa svojim sparing partnerom, srpskim teniskim trenerom

Foto: JLP, Twitter

SERENA WILLIAMS ponovno ljubi. Nakon prekida veze s reperom Commonom, poznata je tenisačica novu ljubav pronašla u svom dugogodišnjem sparing partneru i prijatelju, srpskom tenisaču i teniskom treneru Aleksandru Saši Bajinu. Američki mediji već duže vrijeme nagađaju da Serena i Saša dijele nešto više od prijateljstva. Da je "Veliki Saša", kako ga je prozvala Serena, osvojio njeno srce, svjedoče i poruke koje je ovaj mladi par posljednjih dana razmjenjivao putem Twittera.

"Ne zaslužujem sparing partnera kao što je Veliki Saša. Na trenutke je tako poseban. Nitko nije bio toliko dobar prema meni kao što je on. Neku posebnu ženu sigurno će usrećiti. Nikad nisam upoznala boljeg muškarca od njega (ne uključujući mog oca)", napisala je Serena te dodala: "Obožavam prsten kojeg mi je Saša poklonio. Tako je lijep. I Venus je poklonio jednog sjajnog. Volimo ga!".

Na te je sladunjave porukice Saša joj u šali odgovorio: "Ah, dirnut sam. Igrat ćeš ti tenis i u svom sljedećem životu i bit ću bolji od tebe!". Potom je dodao: "Rođen sam kako bih te učinio sretnom, i ni jednu drugu... Toliko ti dugujem da ti ne mogu to vratiti u jednom životu i zato se potrudi igrati tenis i u sljedećem životu kako bih ponovno mogao biti uz tebe".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara