Sestra Izabel Kovačić: Bila sam u nevjerici... Ona mi je bila najveća podrška

Sestra Izabel Kovačić: Bila sam u nevjerici... Ona mi je bila najveća podrška
Screenshot: AMZ TV

STARIJA sestra Izabel Kovačić pred kamerama je otkrila kako joj je ona bila najveća podrška kad je pri rođenju doznala da joj je dijete rođeno sa sindromom Down. 

Ivana Andrijanić, šest godina starija sestra poduzetnice i supruge nogometaša Matea Kovačića, u intervjuu za Story otkrila je kako se nosila s činjenicom da joj je kćerka Nikol rođena s trisomijom 21 odnosno sindromom Down.

Ivana koja živi u Švicarskoj ima dvije kćeri, Luciju (6) i Nikol (4), a kad je saznala da je mlađa rođena sa sindromom Down, kaže kako je bila u nevjerici. "Kad smo saznali, to je bila nevjerica", rekla je te otkrila kako je bila u šoku jer svatko očekuje zdravo dijete. "No brzo se pomiriš i prihvatiš..."

Tad je, kaže, uslijedio strah od nepoznatog, a tijekom čitavog procesa učenja i adaptacije najveća podrška bila joj je sestra. "Moram priznati da mi je sestra bila najveća podrška u tim teškim situacijama...", kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Izabel dodaje kako je samo odradila posao tetke, ali napravila je i puno više. "Kad smo vidjeli koliko djece je potrebno terapija, otvorili smo Silab sa Zakladom Mateo Kovačić, moj suprug i ja. To je senzorno integracijski laboratorij koji pomaže djeci s poteškoćama u razvoju", govori Izabel koja Silab sa suprugom vodi već tri godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara