Sestre Hilton na raskalašenom tulumu u Playboyevom carstvu

Sestre Hilton na raskalašenom tulumu u Playboyevom carstvu

UNATOČ izjavama da će, nakon odsluženja zatvorske kazne, manje posjećivati holivudske zabave, Paris Hilton "nije mogla propustiti" veliki party na Playboyevom imanju u Beverly Hillsu. Pojavivši se u halterima i leopardovom uzorku bogatašica je zasjenila sve prisutne, a njezina sestra Nicky navodno nije bila oduševljena outfitom koji doista ne pristaje uz "čednu Paris" kojoj je boravak u zatvoru navodno prosvijetlio um.

Paris je u društvu sestre Nicky i njezinog dečka Davida Katzenberga posjetila veliku zabavu koju je Hugh Hefner, začetnik i vlasnik Playboya, organizirao na svom imanju na Beverly Hillsu. Za divno čudo, bogatašica se pokušala sakriti kad je ugledala bliceve fotoaparata, no paparazzi su je ipak uspjeli uhvatiti u izdanju koje svakako ne priliči svemu onom što je izjavljivala otkad je izišla iz zatvora.

Kao i obično, na zabavi je šampanjac tekao u potocima, a prostor oko vile obilovao je Playboyevim zečicama i drugim ljepoticama koje su došle u Hollywood kako bi izgradile "filmsku" karijeru. Iako (još) nije zečica, Paris se u svom osebujnom outfitu itekako uklopila među nadobudne starlete, dok se njezina povučenija i suzdržanija sestra Nicky družila uglavnom s dečkom ili nekim od brojnih menadžera koji su uživali u vrtu Hugha Hefnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sestre Hilton inače su velike prijateljice s Hughom Hefnerom i ne propuštaju njegove raskalašene zabave, a Paris mu je prošle godine, na proslavi 80. rođendana, u stilu Marilyn Monroe otpjevala "Happy Birthday".

Odlučna u nastavku glazbene karijere

Unatoč lošim kritikama i slaboj prodaji prvog albuma, Paris Hilton nastavlja glazbenu karijeru - ovih je dana viđena kako izlazi iz studija, a u nekoliko je navrata izjavila kako skuplja nove pjesme i poziva poznate autore na suradnju. Njezin najveći glazbeni uspjeh je ljetni (polu)hit "Stars Are Blind", pa će bogatašica, najavila je, karijeru nastaviti razvijati u tom smjeru, a njezine skromne glasovne mogućnosti i dalje će se nadomještati tehnološkim dostignućima, zahvaljujući kojima danas uz bolji kompjutor svatko može zvučati barem pristojno.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara