Seve: Zbog ljubavi sam prosjedila pola noći na drvetu

SEVERINA je gostovala u HTV-ovoj emisiji "Ništa osobno" voditeljice Nives Ivanković, u kojoj su Nives i Seve najveći dio vremena provele dokono razglabajući o uobičajenim "ženskim" temama poput dvaju najboljih prijateljica, tako da su gledatelji ostali uskraćeni za bilo kakve pikanterije.

Od emisije u trajanju od 40 minuta uspjeli smo izvući tek nekoliko koliko-toliko zanimljivih izjava, poput one da je najneugodnija stvar koja se Severini dogodila, nećete vjerovati, pucanje hlača na pozornici. O stanovitom filmu kojeg su vidjeli milijuni ljudi, naravno, nije bilo ni riječi.

Budući su Seve i Nives posvetile puno vremena Severininom izgledu, doznali smo da je pjevačica, prema vlastitim riječima, "izgledala poput Karadžića" kad je u jednom trenutku odlučila pustiti obrve.

Severina je priznala da se u nekoliko navrata podvrgla estetskoj operaciji nosa, jednom "iz hira", a dva puta iz zdravstvenih razloga.

Vjerojatno najzanimljiviji trenutak u inače prilično dosadnoj emisiji bio je kad je Seve priznala da se jednom "iz ljubavnog protesta" popela na drvo u blizini zagrebačkog jezera Jarun, te je tamo ostala pola noći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogodilo se to usred zime, pa se pjevačica smrzla čekajući da ju netko primjeti i "spasi", ali to se nije dogodilo pa je oko 4 ujutro ipak sišla s drveta.

(Foto: HTV)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara