Severina i Igor izašli su iz stana s malim Aleksandrom nešto iza 20 sati

Severina i Igor izašli su iz stana s malim Aleksandrom nešto iza 20 sati
Foto: Borna Filic, Dalibor Urukalovic/PIXSELL (fotografije nisu od večeras)

POTPUNO očekivano Severina Kojić je odlučila do posljednje minute biti sa svojim sinom. Nešto iza 20 sati ona, sedmogodišnji Aleksandar i Igor Kojić su u pratnji ženske osobe izašli iz zgrade na zagrebačkom Kozjaku u kojoj pjevačica živi, sjeli u automobil i otišli. 

Dotad su rolete na Severininom stanu bile navučene, a izvana se nije moglo ni po čemu naslutiti da se u stanu itko nalazi.

Otkako je doznala za privremenu mjeru koju je donijela sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu Tea Golub, a po kojoj će sin pjevačice i srpskog poduzetnika Milana Popovića nadalje živjeti s ocem te će se otac samostalno brinuti o njegovom zdravlju i obrazovanju, Severina se povukla u svoja četiri zida. O nastaloj situaciji nije se oglašavala ni priopćenjem medijima ni na društvenim mrežama, kako to najčešće čini. Njena posljednja objava nastala je jučer, a njome je proslavila činjenicu da joj je turneja po velikim gradovima zasad bila uspješna.

Severina prema privremenoj mjeri ima pravo viđati sina utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svakog drugog vikenda, od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati. Mjerom je regulirano i druženje majke i sina tijekom ljetnih i zimskih praznika te državnih i vjerskih blagdana.

Izvršenje privremene mjere ne odgađa ni žalba, koju će bez sumnje podnijeti. Njen odvjetnik Mate Matić danas nam je rekao da će na sve načine pokušati spriječiti da Milan Popović sina odvede u Srbiju. Naime, iz Severininog tima tvrde da Aleksandar ima srpski pasoš.

"Tek sam se nedavno uključio u cijelu priču. Sve što sam vidio na suđenju je zastrašujuće", rekao nam je Matić dodavši da ne krivi nikog osim onih koji donose odluke u ovom slučaju.

S druge strane, Popović je u razgovoru za Index izjavio da ne namjerava odvesti sina Aleksandra iz Hrvatske te da dječak nema srpsku putovnicu.

"Srpska putovnica koju je imao istekla je prije tri godine, a nova mu nije vađena. Ovo je spin, insinuacija kojom se želi stvoriti dojam da ja dijete želim odvesti iz Hrvatske", rekao je naglasivši da ne može previše komentirati presudu jer je nepravomoćna.

Ipak, otkrio nam je kako će Aleksandrov život izgledati od danas.

"Aleksandar ostaje u Zagrebu i ići će u školu u Zagrebu. Dijete ne ide iz Zagreba", naglasio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara