Severina napokon priznala zašto je nestala: "Divno je ovo podijeliti s vama"

Severina napokon priznala zašto je nestala: "Divno je ovo podijeliti s vama"
Foto: Instagram

SEVERINA je na Instagramu objavila da je završila sa snimanjem albuma koji mnogi već dugo iščekuju s nestrpljenjem te tako otkrila koji je razlog njenom izbivanju s društvenih mreža i javnih događanja u posljednje vrijeme.

"Divno mi je podijeliti s vama osjećaj da sam završila sa snimanjem albuma. U to ime evo i jedan #HALO selfie. Hvala svima koji ste me podržavali, s nestrpljenjem čekali i pisali 'kad će?', ljutkali se, ali uvijek pjesme traže svoje pravo vrijeme, nikad ja. A na pjesme se ne možete ljutiti. Pogotovo ne na ove koje sam sad snimila... Na albumu će se osim pjesama Kao, Otrove, Mrtav bez mene, Tutorial, Unaprijed gotovo i Magija, naći još 7 novih pjesama. Uskoro... Kroz desetak dana ću objaviti datum izlaska albuma...", napisala je Severina uz fotografiju na kojoj ima širok osmijeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Napokon", "Jedva čekam", komentari su koji su preplavili Severinin Instagram, a javile su se i njezine prijateljice Karla Kaić i Iva Radić, poznatija kao Balaban. "Halloooo, jedva čekam", "Toooo, jedva čekam", poručile su Severini uz emotikone srca.

Inače, Severinu se u posljednje vrijeme nije moglao vidjeti u javnost, a bila je i mnogo manje aktivna na društvenim mrežama nego što je to bila ranije. Mnogi su za to okrivili nedavne afere s golišavim fotografijama, no čini se da je ona vrijeme provodila u studiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara