Severina novim spotom i pjesmom posvećenom sinu Aleksandru rasplakala fanove

Severina novim spotom i pjesmom posvećenom sinu Aleksandru rasplakala fanove
Foto: Press

"TI NE poznaješ svijet tako dobro kao ja, kad si mlad vjeruješ svima, a ne znaš kakvih ljudi ima... Iz ovog gnijezda, pile, gdje bi sad? Gledaju me oči tvoje kao preslikane moje...'' – stihovi su kojima započinje nova Severinina pjesma "Rođeno moje", objavljena na YouTube-u danas u podne. Pjesma je među Severininim suradnicima i prije same premijere proglašena njezinom najemotivnijom i najljepšom baladom do sada, tim više što sa sobom nosi i posebnu notu – posvećena je njezinom sinu Aleksandru.

''Ovo je velika lijepa pjesma u kojoj se može pronaći svaki roditelj i svaki čovjek… Kad mi ju je Miloš poslao, u meni je izazvala erupciju emocija i odmah sam je išla snimiti. Poruka pjesme je bezuvjetna ljubav", izjavila je Severina.

Riječ je o pjesmi koju je ovo ljeto napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pjesme "Kao", "Alcatraz", "Grad bez ljudi", "Dobrodošao u klub", "Italiana", "Uzbuna", "Ko me tjero"...

''Severina me ljetos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lijepu, emotivnu pjesmu. Razmišljao sam o temi pjesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvijezdu, umjetnika, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog djeteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvjesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvijek sam ih htio pretočiti u jednu ovakvu pjesmu. Tako je nastalo 'Rođeno moje' i jako sam sretan zbog toga", rekao je autor Miloš Roganović

Pjesma je snimljena prije mjesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika, ujedno redatelja i Severinine nadolazeće turneje "The Magic Tour".

Fanovi su joj u komentarima uz pjesmu pisali kako ih je pjesma toliko dirnula da su zaplakali. 

"Odličan tekst, puno emocije, tvoja autobiografska čini mi se", "Jedan od njenih najljepših spotova ikada, ako ne i najljepši", "Ajme, dušu dira", "Pjesma života! Spot je predivan,dokaz da je Severina divna majka. Jedna je mama, bravo Seve", Predivno ...Seve ,rasplakala me pjesma ...Vrh vrhova ...", "Dušu isplakah! Kakva Emocija, kakva priča, kakav spot...", nizali su se komentari. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara