Severina o tinejdžerskim danima: Bila sam očajna, izgledala sam kao turska Merlinka

Severina o tinejdžerskim danima: Bila sam očajna, izgledala sam kao turska Merlinka

Tekst: I.M.
Screenshot: B92

KAO GOŠĆA emisije "Vrlo važni" u subotu emitirane na B92, Severina je progovorila o političkim temama - o raspadu Jugoslavije i novom hrvatskom predsjedniku Ivi Josipoviću, ali i o svojim tinejdžerskim danima, pjevačkoj karijeri, glumi, ljubavi i majčinstvu.

Severina o kandidaturi za predsjednicu: Ajme, toliko još nisam poludjela!

"Raspala nam se ta Jugoslavija. Možda taj Balkan zvuči mistično čak. Da je stvar do nekih ljudi koji razmišljaju na drugačiji način od onih koji su razmišljali umjesto nas, možda se ne bi događale sve te patnje", smatra Severina i dodaje kako "političari trebaju raditi svoj posao".

"Mi sad imamo sreću - izabrali smo jednog predsjednika koji je glazbenik, između ostalog, završio je Muzičku akademiju i skladatelj je", rekla je Severina koji smatra kako je izbor Ive Josipovića "svakako dobar", jer je jedna "takva osoba i plemenita i duhovna". Sama se, kaže, za predsjednicu ne bi kandidirala: "Ajme, toliko još nisam poludjela".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja i moja prijateljica smo se natjecale koja će pojesti više za doručak"

Kad ju je voditeljica upitala je li i kao tinejdžerica bila toliko zgodna, Severina je odgovorila: "Nisam, bila sam očajna. Izgledala sam kao turska Merlinka. Mislim da su mi obrve išle iz zjenica. Bila sam i, ovako, deblja. Ja i moja prijateljica smo se natjecale koja će pojesti više za doručak, za veliki odmor, tako da smo jele po četiri ona velika kruha sa šećerom, to nam je bila ne znam uopće koja fora".

Prije nastupa - konjak!

Severina je progovorila i o počecima pjevačke karijere, želji za glumom, skidanju na filmu, odjevnim kombinacijama, ali i o muškarcima te ljubavi. Severina je rekla kako je na muškarcu mogu privući oči i osmijeh, a odbiti je može cinizam. Kaže kako planira uskoro i privatno odjenuti vjenčanicu, kako su joj se, kao i svakoj ženi, probudili majčinski instinkti te da se može zamisliti kao kućanica. Najdraži kompliment koji je dobila od nekog muškarca je da je "k`o mali muškić", a prije nastupa voli popiti konjak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara