Severina objavila posebnu snimku: Pola je godine od odvajanja dječaka iz njegova doma

Severina objavila posebnu snimku: Pola je godine od odvajanja dječaka iz njegova doma
Foto: Jani Ugrin

SEVERINA je danas objavila snimku izvedbe pjesme Rođeno moje s koncerta u Zagrebu koji je održala netom nakon što je nepravomoćnom presudom odlučeno da njen sin Aleksandar treba živjeti s ocem Milanom Popovićem.

"Danas je točno pola godine od nepravomoćnog odvajanja jednog osmogodišnjeg dječaka iz njegovog doma. Sa sinom sam provela u tih šest mjeseci točno 29 dana, točnije 690 sati. U tom 'ravnopravnom roditeljstvu' mi je također oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije. Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su me došli podržati i dali mi nevjerojatnu količinu snage i ljubavi", napisala je Severina koji je taj zagrebački koncert završila u suzama dok je Arena uglas s njom pjevala pjesmu koju je posvetila sinu.

Podsjećamo, Severina se sa sinom susrela početkom svibnja nakon više od mjesec dana razdvojenosti.

Pjevačica je u Beogradu mjesec dana boravila u karanteni s obitelji svog supruga, a tijekom tog razdoblja Aleksandar je bio u samoizolaciji s ocem Milanom Popovićem. Prema pisanju nekih medija, za to vrijeme uspjela je sina vidjeti samo na 15 minuta, a prvi put su nakon sedam godina Uskrs proveli odvojeni.

"Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj mjeri pripada polovicu uskršnjih blagdana, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, podragala po kosi, osjetila i usnula pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom", ispričala je u svojim emisijama uživo na SeVeTeVeu.

Nakon što je Milan otputovao s Aleksandrom iz Beograda u Zagreb, Severina je napravila isto. U Zagrebu je zatim dva tjedna provela u samoizolaciji, a tako je proslavila i rođendan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara