Severina se 2014. bojala za sina, a mediji su je spajali s bivšim nogometašem

Severina se 2014. bojala za sina, a mediji su je spajali s bivšim nogometašem
Foto: Facebook

INTERNETSKI prostor regije od jučer se bavi eksplicitnim fotografijama Severine Kojić. S obzirom na to da je jednu od spornih fotografija sama objavila na Facebooku 10. listopada 2014. godine, pretpostavlja se da fotke datiraju iz te godine. 

U trenutku u kojem je objavila fotografiju na Facebooku, Severina je bila u Parizu sa sinom. Bilo je to nešto više od četiri mjeseca prije nego što je upoznala sadašnjeg supruga Igora Kojića, a prema riječima njenog bivšeg partnera Milana Popovića, u to su vrijeme njih dvoje prekinuli kontakt.

Dokazuju to i medijski napisi iz tih vremena, u kojima se navodi da je Popović bijesan jer je sud prihvatio Severininu žalbu i smanjio broj dana koje Milan može provesti sa sinom. Umjesto osam, njegovi kontakti sa sinom tad su svedeni na šest dana.

"Iznenađen sam apsurdnom odlukom Županijskog suda, koji je potpuno ignorirajući realnu životnu situaciju i mišljenje stručnjaka iz centra za socijalni rad, a na štetu dobrobiti djeteta, promijenio odluku suda za obiteljsko pravo i dodatno smanjio termine za susrete i druženje Aleksandra sa svojim ocem, a sve na bazi zastarjelih, neživotnih termina kao što je 'vikend-odmor' i žalbe majke pune gnjusnih neistina i laži. Umjesto da viđam dijete po četiri dana dva puta mjesečno, sada mogu viđati dijete dva puta po tri dana mjesečno. Pritom dva dana nam odlaze samo na put, s obzirom na to da ja ne živim u Zagrebu", rekao je Popović za Blic u kolovozu 2014. 

Tri mjeseca ranije Severina je policiji prijavila dvojicu muškaraca koji su pratili kretanje malenog Aleksandra i fotografirali ga. Smatrala je da se radi o ozbiljnoj prijetnji za sigurnost njezinog sina i zbog toga je sve odlučila riješiti uz pomoć policije.

U lipnju 2014. Severina je, na poziv tadašnjeg i sadašnjeg predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera, otputovala na Svjetsko prvenstvo u Brazil i time pokrenula glasine da su njih dvoje u vezi. Iako se regionalni tisak raspisao o njihovom odnosu, oni su uvijek isticali da su se upoznali 1998. godine, a da je njihovo prijateljstvo s godinama raslo.

"Kad sam napisala pjesmu Djevojka sa selu, pjesma je izašla u travnju, prvenstvo je bilo u šestom i oni su imali samo taj CD u autobusu i samo su to slušali. Kad su se vratili zvali su me da dođem pjevati, a zanimljivo je da nisam htjela ići jer sam znala da će biti gužva, ali me mater izgurala iz kuće i rekla da su to naši heroji i da moram ići pjevati", ispričala je pjevačica.

"Severina je jedna od najljepših glazbenih zvijezda na ovim prostorima! Lijepa je iznutra i izvana! Prekrasna je žena! Volim njezinu glazbu i zaista je vrhunska umjetnica", prenio je u to vrijeme srpski magazin Star izjavu Davora Šukera o Severini, koja je tada snimila navijačku himnu Brazil.

Tijekom predstavljanja te pjesme na radiju, Šuker je Severinu pozvao da ih bodri u Brazilu, što je ona s oduševljenjem prihvatila. Uspjela je podići prašinu i iz Brazila, kad je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola, no putovanje nije sretno završilo za nju.

Pozlilo joj je na aerodromu u Rio De Janeiru, prilikom povratka u Hrvatsku. Odmah joj je pružena liječnička pomoć, a zbog umora je završila na infuziji. 

Po povratku u Hrvatsku medijske stupce ispunjavala je seksi fotkama na Facebooku nastupima diljem Hrvatske i u inozemstvu, a mjesec dana nakon puta u Pariz otvorila je profil na Instagramu, na kojem su joj prve fotke bile veoma provokativne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara