Severina u crvenom zadivila Beograđane

Severina u crvenom zadivila Beograđane

Foto: Cropix

SEVERINA je sinoć svojim izgledom oduševila Beograđane. U Srbiji je promovirala proizvode za njegu tijela, a svaki posjet toj zemlji, iz koje je njezin zaručnik Milan Popović, sigurno joj je vrlo drag. Pjevačica se u klubu pojavila u dugoj crvenoj haljini s velikim dekolteom, a stajling je upotpunila crvenim ružem i štiklama te osmjehom koji joj nije silazio s lica. Visoki prorez na haljini otkrivao joj je odlično istrenirane noge, a Severina je rekla kako dobro izgleda jer je zadovoljna sobom i onime što radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Seve je još jednom objasnila da je za dobar izgled može zahvaliti i genetici. Dok je isti proizvod nedavno promovirala u Zagrebu, rekla je za Index: "Ne znam tajnu dobrog izgleda, samo želim zahvaliti mami i tati što su mi podarili ovu genetiku". S obzirom na to da se nedavno zaručila i s Milanom očito misli ozbiljno, možda Severina uskoro svoje dobre gene prenesi na na kakvog nasljednika ili nasljednicu. Seve je otkrila i koja joj je najveća slabost što se prehrambenih navika tiče. "Vrlo sam grešna", rekla je Severina Svetu odgovarajući na pitanje konzumira li čokoladu.

"Mislim da ću na svadbi imati više kumova"

Novopečena zaručnica još nije odlučila tko će njoj i Milanu biti kum na vjenčanju. Na pitanje srpskih novinara bi li to mogao biti Goran Bregović, Severina je odgovorila: "Moram priznati da ste me iznenadili tim pitanjem. Nisam još razmišljala o tome, mislim da ću imati više kumova. mislim da ću imati više kumova. Brega je već bio kum na mojoj lažnoj svadbi. moram ga prvo pitati kakav je kao kum, i je li kome do sada već bio. S njim ću sigurno raditi nove pjesme, ali prije nego odlučim da mi bude kum, mora mi dokazati da je dobar u tome", piše Svet.   

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara