Severina udarila Letičin auto

Severina udarila Letičin auto

SEVERINI ovih dana stvarno ne ide. Nakon što su mediji ismijali njezino ponašanje na sudskom ročištu protiv Indexa, Seve je svojim automobilom na zagrebačkom krematoriju u ponedjeljak oko 15h udarila auto predsjedničkog kandidata Slavena Letice, doznaje Večernji list.

Radilo se o lakšem sudaru, a prema riječima Slavena Letice u vrijeme dok je on bio na sprovodu, njegov vozač ga je čekao u automobilu. Severina je, kaže Letica, svojim autom udarila njegov Ford Mondeo vozeći unatrag na parkiralištu.

U razgovoru s novinarima Letica je, valjda u šali, kazao da će pokušati dogovoriti Severinin angažman u svojoj predsjedničkoj kampanji.

Informaciju o nezgodi potvrdio je i Severinin menadžer Tomica Petrović: "Severina se vraćala s nekog pogreba i vozila unatrag na parkingu. Kazala je da nije ni osjetila da je očešala neki auto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevidac prometne nezgode je i taksist Ante, koji je novinarima "Večernjeg" ispričao kako se Severina u svom VW Touaregu pokušavala parkirati na slobodno mjesto pored Ford Mondea Slavena Letice.

"Vjerojatno nije dovoljno pazila jer je udarila u parkirano vozilo." – dodao je taksist.

(Izvor fotografije: Večernji list)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara