Severina Vučković i Nataša Bekvalac bi uskoro mogle snimiti duet

Tekst: I.M.L.
Foto: Davor Zunic / CROPIX

NAJPOPULARNIJA hrvatska pjevačica Severina Vučković i srpska pjevačka zvijezda Nataša Bekvalac ozbiljno razmišljaju o zajedničkoj pjesmi. Nedavno su se susrele u Beogradu kako bi detaljnije razradile način te suradnje, a na večeri su im se pridružili i Dragan Brajović Braja te Raka Marić, koji su suradnju navodno i inicirali.

Raka Marić je menadžer Gorana Bregovića, vlasnik producentske kuće MSP te organizator Severininog koncerta u Beogradskoj areni, a za srpski Alo! je potvrdio kako se planira Severinin i Natašin duet. "Severina, Nataša Bekvalac, Dragan Brajović Braja i ja bili smo u restoranu 'Šeher' na više-manje privatnom ručku. Razgovaralo se i o glazbi, a hoće li će to rezultirati duetom, ostaje na Braji, ukoliko uspije nagovoriti Severinu. Njih dvije su se znale od prije, ali površno, sada su se malo bolje upoznale", rekao je Marić.

Slično tvrdi i Severinin menadžer Tomica Petrović: "Istina je, bilo je riječi o njihovoj suradnji, ali Severina je trenutno posvećena turneji i tek po završetku ćemo se moći pozabaviti tim projektom. Za sada duet ne mogu potvrditi, ali niti opovrgnuti".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara