Severina završila na operaciji

Severina završila na operaciji
Foto: Instagram/Press

SEVERINA je jutros pratitelje na Instagramu iznenadila fotografijom iz bolničke sobe koju je vrlo brzo obrisala.

Kako bismo otkrili o čemu je riječ, kontaktirali smo njezinog PR-ovca Davora Grgina i doznali da je Severina jučer završila na rutinskoj operaciji zbog koje će morati mirovati dva tjedna. 

"Severina je jučer podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije koja joj je već duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa još tijekom prošlog ljeta, zbog čega je neke od njih bila primorana i otkazati budući da su bolovi bili neizdrživi", rekao je Grgin za Index.

"Zahvat je prošao dobro te će Severina već danas biti puštena doma na kućnu njegu uz preporuku liječnika da miruje dva tjedna. Zahvat je obavljen sada kako bi se Severina što prije vratila koncertnim aktivnostima ususret promoviranju najnovijeg albuma ‘Halo’, koji obara sve rekorde slušanosti u regiji", dodao je Grgin.

Inače, Severina je nedavno održala koncert u Zürichu te se pohvalila fotografijama na društvenim mrežama. Na koncertu je pokazala i novu frizuru koja je nastala za potrebe snimanja spota njezine nove pjesme "Daleko ti kuća" koji će njezini obožavatelji moći vidjeti u ponedjeljak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara