Severinin "besplatni" koncert u Viškovu koštao 100 tisuća kuna

Tekst: A.M.
Foto: Davor Zunić / CROPIX

ČINI se kako recesija ipak nije zahvatila sva područja, barem ako je suditi po Severini Vučković koja je u jednoj večeri zaradila 18 prosječnih hrvatskih plaća. Pjevačica koja je jučer održala koncert u Viškovu, povodom trodnevne manifestacije obilježavanja dana zaštitnika Općine Viškovo - Svetog Mateja, punila je medijske stupce zbog toga što je njezino pojavljivanje izazvalo velike prometne gužve te potpuni kolaps na parkiralištu ispred osnovne škole u Viškovu.

Da se na koncertu pojavilo najmanje 10 tisuća ljudi ne čudi previše s obzirom da je koncert bio besplatan, barem što se posjetitelje tiče, dok je organizatore stajao vrtoglavih 100 tisuća kuna. Naime, kako prenosi Jutarnji list, Seve je od Općine za nastup zatražila sto tisuća koje su "iskeširali" sponzori te je dio novca oduzet iz zakupnine za štandove na Matejni.

Nastup Dražena Zečića i Magazina zajedno je koštao 130 tisuća kuna

Na trodnevnoj manifestaciji nastupali su Dražen Zečić i grupa Magazin koji su zajedno koštali 130 tisuća. Splićanka koja se nedavno zbog zaručnika preselila u Rijeku bila je odjevena u kratki kombinezon koji je u posljednje vrijeme postao glavni odjevni predmet 38-godišnja zvijezde. Sličan takav, Seve je imala i na karlovačkim danima piva gdje je pokazala malo više nego što je htjela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara